ELLEN VON WINTERSDORFF NIEUWE PRESIDENT

JO KERN NEEMT NA 25 JAAR AFSCHEID ALS PRESIDENT VAN DE HARMONIE
ELLEN VON WINTERSDORFF NIEUWE PRESIDENT
President Jo Kern leidde afgelopen zondag 5 juli voor de laatste keer de (door corona uitgestelde) algemene ledenvergadering van de Koninklijke Harmonie. Na 25 jaar geeft hij de voorzittershamer door aan Ellen von Wintersdorff, die door het bestuur unaniem werd voorgedragen aan de ledenvergadering, die op de voordracht uitermate positief reageerde door haar bijna 100% van de stemmen toe te kennen. Door een grote opkomst gaven de leden van de harmonie blijk van het belang van deze keuze en de weloverwogen voordracht van het bestuur, dat net zoals Ellen von Wintersdorff zelf, niet over één nacht ijs was gegaan. Jo Kern memoreerde, dat hij had geworsteld met het gevoel dat zijn vertrek op dit moment wellicht ongelukkig aanvoelde, maar dat hij gesterkt en bevestigd was in zijn keuze door het credo van de nieuwe president dat een moeilijke tijd van nog ongewisse veranderingen ook kansen biedt. Jo Kern blijft binnen de harmonie actief bij de muziekcommissie en voor de revue.

Lees meer

OPEN BRIEF AAN “DE MOEZIEK”

Afgelopen zondag was de dag dat wij traditioneel onze muzikale bijdrage zouden leveren aan de HOZELDER BROONK. Het zou bovendien mijn 25e keer zijn en tevens de laatste als jullie president.

volsdoe

Lees meer

Nationale Online Wedstrijd

Met "Vols doe bis e dörp" neemt de harmonie ook deel aan de nationale online wedstrijd voor samenspeelfilms. 
Je kunt door het klikken op onderstaande link de harmonie hierin steunen. 
Nodig is alleen  je e-mailadres en dit wordt uitsluitend voor de organisatie van de Nationale Online Solistenwedstrijd gebruikt. De persoonlijke gegevens worden met geen enkele derde partij gedeeld.

OnlineWedstrijd

Hartelijk dank voor je stem. 

Vols doe bis e dörp

KONINKLIJKE HARMONIE ST. CECILIA 1836 VAALS
De Vaalser harmonie, “DE MOEZIEK”, heeft als “HATS ÓNGER D’R REEM” voor alle Völser en alle hulp- en zorgverleners, online het nummer “VOLS DOE BIS E DÖRP” opgenomen.
volsdoe

Lees meer